POLITIKA - PRAHA - PRAŽSKÝ MASOPUST - TRHY

Začíná sezóna grilování. Máme několik tipů, které stojí zato vyzkoušet

Všechno přišlo letos o měsíc dříve: jaro, práce na zahradě a samozřejmě také grilování. No, řekněme, komu z nás se od podzimu nezastesklo po pohodě grilování s rodinou nebo kamarády, po vůni a chuti skvěle připraveného masa nebo klobás. A právě s klobásami mají celiaci problém, protože plno z nich obsahuje mouku.

Připravili jsme pro vás na začátek grilovací sezóny tři tipy, které stojí zato vyzkoušet. Jsou od firmy Krahulík a samozřejmě jsou bezlepkové.

Krahulecká klobása

Značka Krahulík v sobě nese ideu kvalitních výrobků s vysokým obsahem vepřového a hovězího masa a skvěle vyladěnou chutí. Krahulecká klobása se prodává celoročně, je vhodná k ohřívání a zejména pak grilování. Seženete ji převážně u pultů s váženým zbožím, nicméně Krahulecká klobása je pouze jedna, splést se nemůžete.

Alpská klobáska

Tenké grilovací klobásky ve skopovém střívku mají tu výhodu, že jsou na grilu rychle prohřáté. Společnost Krahulík zavedla pro tento typ speciální označení „startovací klobásky“. Jsou totiž vhodné i na větší grilovací akce jako předkrm. Alpská klobáska je z vepřového masa. Spotřebitelské balení 210g uvítají jednotlivci či dvoučlenné rodiny. Pro ochutnání můžete vyzkoušet i více druhů.

Maďarská klobása

Kdo má rád něco pikantního, tak pro toho tu je Maďarská klobása. Krahulík ji nabízí celoročně. Vepřové maso tvoří 87 procent, sedm procent pak hovězí. Je to opravdu silně masová pochoutka do vašeho domácího teplého bufetu či na gril. Vzhledem k tomu, že ji dostanete jen v tradičním trhu za pultem, ověřte si u obchodníka, že jde o tu  – Krahuleckou.

12 bezlepkových novinek Vitacelia

Společnost PENAM uvádí na trh 12 nových druhů bezlepkového pečiva pod značkou Vitacelia. Mezi produkty...

12 bezlepkových novinek Vitacelia