rsz_20170122_levne_cizrna_na_paprice (1)

Cizrna na paprice

pro 4 osoby:

1 cibule

2 x konzerva cizrny

2 lžíce oleje

1 lžíce sladké papriky

2x smetana 33%

sůl, pepř

150 ml vody

500 g rýže (příloha)

Ve vyšší pánvi nechte na oleji zesklovatět nakrájenou cibulku, posypte paprikou, promíchejte a přidejte propláchnutou, slitou cizrnu. Přidejte vodu, smetanu a povařte 10 minut. Na závěr část omáčky i s cizrnou odeberte do jiné nádoby a rozmixujte ji dohladka. Vraťte zpět do pánve (omáčka se tím zahustí), dochuťte solí, pepřem. Servírujte s rýží.

Bezlepkové Fish&chips

Za fish&chips nemusíte cestovat až do Londýna. Tuhle britskou bezlepkovou pochoutku si udělejte klidně doma....

Bezlepkové Fish&chips