20170316_tatarak

Hovězí tatarák

na 2 porce:

300 g mletého hovězího (mladý býček)

1 cibule

sůl, pepř, mletý kmín, mletá sladká paprika

hořčice

kečup

2x žloutek odkaz

topinky – toustový chléb Vitacelia

česnek

na dochucení: tabasco, worcesterová omáčka

Cibuli očistěte a nesekejte najemno. Toustový chléb opečte v toustovači. Z masa vytvarujte bochánek a pomocí namočené lžíce do studené vody vytvarujte do středu důlek, do kterého vložíte syrový žloutek. Okolo bochánku rozdělte ostatní ingredience.

Každý stolovník si umíchá tataráček podle své chuti.

Servírujte s topinkami a česnekem!

Dýňové chilli con carne

S dýněmi letos ještě rozhodně nekončíme! Dnes si uděláme dýňové chilli con carne (neboli chilli...

Dýňové chilli con carne
Quiche s cuketou a rajčaty

Dorazil k nám ze země galského kohouta a rázem si získal srdce všech fajnšmekrů. Slaný koláč,...

Quiche s cuketou a rajčaty