20170316_tatarak

Hovězí tatarák

na 2 porce:

300 g mletého hovězího (mladý býček)

1 cibule

sůl, pepř, mletý kmín, mletá sladká paprika

hořčice

kečup

2x žloutek odkaz

topinky – toustový chléb Vitacelia

česnek

na dochucení: tabasco, worcesterová omáčka

Cibuli očistěte a nesekejte najemno. Toustový chléb opečte v toustovači. Z masa vytvarujte bochánek a pomocí namočené lžíce do studené vody vytvarujte do středu důlek, do kterého vložíte syrový žloutek. Okolo bochánku rozdělte ostatní ingredience.

Každý stolovník si umíchá tataráček podle své chuti.

Servírujte s topinkami a česnekem!

Vyzkoušejme trochu jinou vánočku

Hodně bezlepkářů si nechává vánočky péct, zvláště když v posledních letech jde kvalita přece jen nahoru. Pokud ale chcete vyzko

Vyzkoušejme trochu jinou vánočku
Jak na bezlepkový knedlík

Tradiční česká potravina – knedlík. V minulosti si ho celiatici mohli sotva kdy dopřát. Dnes je na trhu k dostání několik hotov

Jak na bezlepkový knedlík
Jarní tříbarevný salát

Dnešní recept je lehký, superrychlý a pomůže Vám třeba při dietce. Ingredience: 200 g vyprané...

Jarní tříbarevný salát