Snídaňová pizza

Už jste ochutnali snídaňovou pizzu?

Kdeže sušenky, ale tahle snídaňová rychlovka vás doslova „nakopne“ na téměř celé dopoledne. A ještě si skvěle pochutnáte. No uznejte sami – není tahle snídaňová pizza dokonalá?

Ingredience:
2 ½ hrnku bezlepkové jahodové granoly,
hrnek Olma Silueta bílý jogurt,
4 lžíce kokosové oleje,
2 lžíce medu,
lžíčka citronové šťávy,
hrst ostružin,
hrst jahod,
hrst borůvek,
hrst malin,
pár lístků čerstvé máty na ozdobu.

Postup:

  1. Rozmixujte granolu mixérem dojemna, vmíchejte rozpuštěný kokosový olej a med a směs pevně vmáčkněte do formy na koláč. Dejte na 15-20 minut do lednice.
  2. Jogurt smíchejte s citronovou šťávu a rozprostřete jej na ztuhlý korpus. Ozdobte omytým ovocem a mátou. Nakrájejte na osminky a podávejte.
Bezlepkové alternativy: Maniok

Máte-li chuť experimentovat a obohatit svůj jídelníček, můžete vyzkoušet přirozeně bezlepkový maniok. Jedná se o keř, který dor

Bezlepkové alternativy: Maniok
Bezlepkové těstoviny

Těstoviny jsou tradiční součástí stravy a ani celiak se jich vzdávat nemusí. V dnešní době se...

Bezlepkové těstoviny
Bezlepkové piškotové řezy s tvarohem

Bezlepkový piškot bývá docela rychlovka, ale někdy si můžeme trochu pohrát a vytvořit piškot vyššího “levelu“, jak říká mladá

Bezlepkové piškotové řezy s tvarohem