Už jste ochutnali snídaňovou pizzu?

Kdeže sušenky, ale tahle snídaňová rychlovka vás doslova „nakopne“ na téměř celé dopoledne. A ještě si skvěle pochutnáte. No uznejte sami – není tahle snídaňová pizza dokonalá?

Ingredience:
2 ½ hrnku bezlepkové jahodové granoly,
hrnek Olma Silueta bílý jogurt,
4 lžíce kokosové oleje,
2 lžíce medu,
lžíčka citronové šťávy,
hrst ostružin,
hrst jahod,
hrst borůvek,
hrst malin,
pár lístků čerstvé máty na ozdobu.

Postup:

  1. Rozmixujte granolu mixérem dojemna, vmíchejte rozpuštěný kokosový olej a med a směs pevně vmáčkněte do formy na koláč. Dejte na 15-20 minut do lednice.
  2. Jogurt smíchejte s citronovou šťávu a rozprostřete jej na ztuhlý korpus. Ozdobte omytým ovocem a mátou. Nakrájejte na osminky a podávejte.
Jak na bezlepkové medovníčky

Blíží se čas Vánoc, tak neuškodí nějaký dobrý recept na sladké. Co takhle bezlepkové medovníčky. Využili jsme recept autorky Iv

Jak na bezlepkové medovníčky