Rychlovka ke kávě: bezlepkový drobenkový koláč s povidly a mákem

Ingredience:
250 g bezlepkové mouky,
90 g cukru,
100 g Tatra másla,
100 g mletého máku,
50 ml Olma mléka Selského ,
150 g povidel

Postup:

  1. Troubu předehřejte na 170 °C. Z mouky, másla a cukru vypracujte drobenku. Čtvercovou formu (cca 25×25 cm) vyložte pečicím papírem. ⅔ drobenky vsypte do formy a rovnoměrně rozprostřete.
  2. Mák polijte mlékem, nechte 5 minut odstát a přimíchejte povidla. Drobenku ve formě potřete povidlovou směsí a posypte zbylou drobenkou.
  3. Pečte 45 minut, nechte vychladnout a nakrájejte.
Jáhlové čokokostky

Pojďte si osladit nadcházející víkend s naším receptem na jáhlové čokokostky. Sobotní návštěva vás jistě...

Jáhlové čokokostky
Malinový bezlepkový koláč s pudinkem

Pokud si užíváte léta, zajdete třeba do lesa na trochu malin, nebo je máte na zahradě, či si je koupíte, můžete si na sobotu up

Malinový bezlepkový koláč s pudinkem
Müsli tyčinky

8-12 ks 2 hrnky pohankových vloček 1 hrnek ořechů a semínek (mandle, strouhaný sušený kokos,...

Müsli tyčinky
Zázvorové sušenky

Jestliže se nechcete před svátky stresovat, postupujte podle předem promyšleného plánu. To platí nejen pro...

Zázvorové sušenky