Nejsme v tom sami

České restaurace se přidávají k masopustnímu „tučňáku“. Zvyklost velí přejíst se masem

Masopust, svátek veselí a dobrého jídla, vrcholí zrovna dnes, na Tučný čtvrtek. ...

České restaurace se přidávají k masopustnímu „tučňáku“. Zvyklost velí přejíst se masem
Nenechte svůj odpadkový koš plakat aneb co dělat se zbytky zeleniny?

V hlavní roli dnešního článku nebude obsazen váš odpadkový koš, jak asi správně ...

Nenechte svůj odpadkový koš plakat aneb co dělat se zbytky zeleniny?
Historie celiakie: objevila se po době ledové, rozumíme jí teprve desítky let

Celiakie lidstvo provází pravděpodobně stejně dlouho jako schopnost zasít a skli...

Historie celiakie: objevila se po době ledové, rozumíme jí teprve desítky let
Španělští vědci pacientům upekli chutný chleba. Testovali tak nízkogliadinovou pšenici

Institut udržitelného zemědělství ve španělské Córdobě ohlásil perspektivní posu...

Španělští vědci pacientům upekli chutný chleba. Testovali tak nízkogliadinovou pšenici
V lidském střevě bylo objeveno téměř 2000 neznámých bakterií

Že to v lidských střevech „žije“, víme již dlouho. Výzkumníkům z Evropské labora...

V lidském střevě bylo objeveno téměř 2000 neznámých bakterií
Představuje mikrobiální transglutamináza riziko pro celiaky?

Při výrobě potravin se využívají různé přídatné látky, které vylepšují nebo zach...

Představuje mikrobiální transglutamináza riziko pro celiaky?