DATUM VYDÁNÍ: 25. 10. 2016

ČÍSLO: 9

ROČNÍK: 4

Newsletter BEZLEPEK.CZ
Celiakie

Jaký je rozdíl mezi celiakií a alergií na lepek?

Nesnášenlivost nějaké potraviny či její složky nazýváme intolerance. Ty mohou být buď imunitního, nebo neimunitního... Čtěte více

Rostlinný enzym z „masožravky“ rozkládá lepek

Celiakie patří mezi autoimunitní choroby. Zatím je nevyléčitelná, nicméně se s ní dá něco dělat a... Čtěte více

Cestujeme

Paní Helena píše o životě s celiakií na Islandu

Bezlepkovou dietu držím řadu let. Chci se s Vámi podělit o zkušenosti s celiakií na Islandu. Před... Čtěte více

Katalog produktů

Zlatá Haná máslová příchuť 300 g

Popis výrobku Rostlinný roztíratelný tuk 74 % s máslovou příchutí – zdroj omega-3-mastných kyselin, vitamínů A,... Čtěte více

Nejsme v tom sami

Růžový proužek neznamená jen pozitivní těhotenský test. Nová neinvazivní metoda v diagnostice celiakie

Diagnostika celiakie je poměrně náročný proces zahrnující několik kroků. Prvním je konzultace s lékařem, který... Čtěte více

Recepty

Jablkovo-mrkvový dortík s pekanovými ořechy

Od babiček jsme slýchávali, že ten, kdo sní denně alespoň dvě jablíčka, nemusí chodit k lékaři.... Čtěte více

Odhlásit se z odebírání

4 Elements Group s.r.o.
Bořivojova 878/35,130 00 Praha 3.
www.bezlepek.cz
bezlepek@4eg.cz