Hovězí roláda plněná slaninou

Pro 5 osob:

1 hovězí roláda plněná slaninou

3 lžíce rostlinného oleje

voda na podlévání

doporučená příloha:

pečené brambory

V pánvi rozpalte olej, roládu na středním ohni opečte ze všech stran, aby se maso zatáhlo. Troubu rozehřejte na 160 °C a opečenou roládu i s výpekem vložte do pečící nádoby. Přikryjte poklicí, nebo alobalem a pečte cca 2 hodiny doměkka. Podle potřeby podlévejte vodou. Následně odkryjte a za občasného přelévání výpekem dopečte dozlatova. Z ještě teplé rolády odstraňte provázek.

Rychlá nekynutá vánočka s tvarohem

Nač trávit před Vánoci hodiny pečením a vařením, když existují skvělé recepty na ještě lepší...

Rychlá nekynutá vánočka s tvarohem
Bezlepkové Fish&chips

Za fish&chips nemusíte cestovat až do Londýna. Tuhle britskou bezlepkovou pochoutku si udělejte klidně doma....

Bezlepkové Fish&chips
Recept na tvarohové bezlepkové šišky

Pokud máte chuť na něco vydatnějšího a přitom časově nenáročného, zkuste tvarohové bezlepkové šišky. Stačí vám 40 minut i s pří

Recept na tvarohové bezlepkové šišky